Acomiadada per estar embarassada

L’empresa Mango ha acomiadat una dona embarassada del Centre Comercial que l’empresa té a Las Rozas, Madrid. Sembla que en comunicar-ho a l’encarregada de la botiga se li va recomanar que marxés de forma voluntària i que la tornarien a contractar un cop passat l’embaràs. En negar-se, en poques hores se li va comunicar l’acomiadament.

Tot apunta que el cas no sembla ser un acomiadament per insatisfacció de la seva productivitat i qualitat del treball sinó una clara discriminació que vulnera els drets laborals de la treballadora, donat que 15 dies abans havia estat promocionada a l’empresa.

Mango és una empresa amb Responsabilitat Social corporativa. El codi ètic de l’empresa recull en els seus principis: “No permetrà cap tipus de discriminació als seus empleats per motius de: raça, nacionalitat, religió, discapacitat, sexe, orientació sexual, associació o afins afiliació política”

Mango assegura no haver acomiadat mai per aquest motiu i que el 75% de la plantilla són dones entre 30 i 35 anys i, per tant, en edat reproductiva.

About CPorta

Speak Your Mind

*
= 3 + 1

WordPress Blog
Outreach WordPress Theme by StudioPress