Inconstitucionalitat de la Reforma laboral

Avui 24 d’abril el Grup de Recerca Consolidat en Dret del Treball i de la Seguretat Social (GREDTISS) de la Universitat Pompeu Fabra organitza un seminari sobre la inconstitucionalitat de la Reforma laboral plantejada pel Govern de l’Estat.

Sota el títol Reforma Laboral e inconstitucionalidad, els catedràtics en Dret Constitucional Marc Carrillo (Universitat Pompeu Fabra) i Enric Fossas (Universitat Autònoma de Barcelona) debatran quin és l’encaix dels canvis introduïts en el marc constitucional. Tanmateix, l’acte comptarà amb la presentació de Josep Maria Vilajosana, Degà de la Facultat de Dret a la Universitat Pompeu Fabra.

El Seminari es portarà a terme a la Facultat de Dret de la UPF, edifici Roger de Llúria entre les 14 i les 15’30

About CPorta

Speak Your Mind

*
= 5 + 5

Free WordPress Theme
Outreach WordPress Theme by StudioPress